Dvaja Slováci, dali výpoveď a cestujú okolo sveta



Dvaja mladí Slováci, Jozef Orgonáš a Hana Šušlová, opustili komfort svojho zabehnutého života, ukončili pracovné pomery a vydali sa cestovať okolo sveta. 


#cestujemespolu je názov cestovateľského projektu, za ktorým sa ukrýva chuť a energia objaviť 20 krajín, prejsť viac ako 20 000 km všemožnými dopravnými prostriedkami, ale najmä chuť priniesť Slovákom cestovateľské skúsenosti, tipy a triky ako cestovať lacno a efektívne.


#cestujemespolu si dáva za cieľ prejsť rôzne kúty sveta s čo najnižším rozpočtom, s batohmi na chrbte – Jozef a Hana sa vydávajú jasným smerom, za zážitkami. A svoje zážitky a cestovateľské skúsenosti chcú sprostredkovať všetkým cestovania-chtivým Slovákom bez ohľadu na výšku príjmu. 






S #cestujemespolu chcú dokázať, že aj za málo peňazí si viete užiť veľa cestovania. Jozef a Hana sú  v polovici ich 4-mesačného putovania okolo sveta, pričom si dali jasný finančný strop – za deň nesmú minúť na osobu viac ako 20 Eur (vrátane ubytovania, lokálnej dopravy, stravy či výdavkov na zážitky). Precestovali už 7 krajín (Indiu, Nepál, Thajsko, Vietnam, Kambodžu, Malajziu a Singapur) a ďalší tucet krajín vrátane severnej a južnej Ameriky ich ešte len čaká.

#cestujemespolu môžete sledovať na webovej stránke www.cestujemespolu.com, ale aj prostredníctvom známych sociálnych sietí Facebook: cestujemespolucom, Instagram: @cestujemespolu 







Chcete vidieť unikátne 360-stupňové videá napr. z Taj Mahalu? Chcete vedieť, či najodolnejší telefón na svete prežije, keď po ňom prejde slon? 

Tipy a triky na najrôznejšie cestovateľské destinácie? 

Navštívte www.cestujemespolu.com a pridajte sa k dvom obyčajným Slovákom, ktorý sa rozhodli neobyčajným spôsobom preskúmať svet.




Autor: Afi.sk
Zdroj: cestujemespolu.com
Foto:facebook.com/cestujemespolucom