Petra Svoboda: Film Decibely lásky je pre všetky generácie



Bývalá Playmate a dnes už moderátorka televíznych správ v televízii Nova, Petra Svoboda vstúpila do sveta filmu. Jej debutom na filmovom plátne je rola Danky v novom českom filme Decibely lásky, ktorý mal dnes premiéru a prichádza do slovenských a českých kín.

"Priznám sa bola som trošku nervózna. Na kameru a štáb som zvyknutá, ale film je predsa len niečo iné". Povedala na úvod rozhovoru pre našu redakciu, známa česká moderátorka.  


"Film Decibely lásky má niekoľko dejových línií. Medzi troma generáciami sa vyvíjajú vzťahy a rodí sa medzi nimi láska. Je to film pre všetky generácie, divákov filmom sprevádzajú pesničky Michla Davida". Prezradila o novom filme Petra Svoboda. Pri natáčaní na Petru zapôsobila legendárna česká herečka, pani Iva Janžurová. "Strávili sme spolu jeden natáčací deň. Pani Janžurová na mňa urobila obrovský dojem. Je neuveriteľne skromná. Je úžasné, že tie najväčšie hviezdy a myslím, že to platí všeobecne, nielen v hereckej profesii sú skromné a majú pokoru".

Petra Svoboda má za sebou filmový debut, ale o hereckom povolaní nikdy nesnívala. "Keď som bola malá, chcela som byť speváčka alebo novinárka. To druhé mi vyšlo. Som šťastná, že aj napriek náročnému konkurzu som sa dostala do televízie Nova. Hrať vo filme je pre mňa niečo naviac. Je to bonus. Som vďačná za túto príležitosť. Nechcem zostať stáť na jednej úrovni. Stále si chcem rozširovať svoje obzory. Myslím, že to je v živote veľmi dôležité". Povedala pre Afi.sk moderátorka televíznych správ TV Nova a dnes už aj predstaviteľka z filmu Decibely lásky, Petra Svoboda.    

 


Autor a foto: Afi.sk