Rýchly psychotest odhalí vaše hlavné povahové črty




Tento vtipný a jednoduchý test, rýchlo odhalí vašu osobnosť. Spoznajte svoje hlavné povahové črty. 


Čo máte radšej? 

Z každej dvojice vyberte jeden len druh a kombinácia oboch výberov je výsledkom vášho testu.

1. Uhorku alebo paradajku?

2. Dyňu alebo melón?






Výsledky testu:


Uhorka a dyňa
Táto kombináciu platí väčšinou pre  mužov ako pre ženy. Muži, ktorí si vybrali uhorku a dyňu, sú viac uzavretí a seriózni. Málokedy sa dostanú pod cudzí vplyv. Majú radi šport a cestovanie. Ten kto si vybral túto kombináciu je zodpovedný rodinne založený. Medzi nedostatky týchto ľudí patrí nedostatok citu a romantiky. Kvetov sa od nich nedočkáte. Ženy, ktoré si vybrali túto kombináciu sú dominantné, často pracujú na vedúcich postoch. Sú verné a starostlivé partnerky. 





Paradajka a melón
Ten, kto si vybral paradajku a melón je veselý a aktívny. Rád komunikuje. Muži, ktorí si vybrali túto kombináciu majú radi dobré jedlo. Ženy tohto typu sú emocionálne, majú radi zvieratá a deti. Hovoria čo si myslia a nemajú radi intrigy. Úprimnosť a otvorenosť sú vaše  hlavné črty.





Uhorka a melón
Život s človekom, ktorý si v teste vybral uhorku a melón je ako uragán. Nikdy neviete, čo sa stane zajtra alebo o minútu. Vo svojom vnútri prežívajú napätie a emocinálne búrky. Majú tvorivé sklony. V partnerskom živote sú prelietaví. 





Dyňa a paradajka
Hlavné črty sú pokoj a zdržanlivosť. Ľudia, ktorí si vybrali túto variantu majú radi pekné veci a majú výborný vkus. Majú radi umenie a hudbu. Ženy, ktoré si vybrali túto kombináciu sú verné a starostlivé. Muži sú naopak egoistickí a samoľúbi.





Autor: Afi.sk
Foto: Pixabay.com