Kráčaj v štýle hviezd!





Ellie Goulding predstavuje svoju Star Collection exkluzívne v predajniach DEICHMANN.


Britská speváčka Ellie Goulding je jednou z mála hviezd, ktoré si samy skladajú svoje pesničky a pritom navyše perfektne ovládajú hranie na nástrojoch, ako je gitara, bubny a keyboard. Svojou piesňou zo soundtracku ku kasovému trháku „Päťdesiat odtieňov sivej“ zaútočila na špičku hitparád a patrí k najúspešnejším britským sólovým umelkyniam minulého desaťročia. 

So svojou prvou vlastnou kolekciou obuvi Star Collection, ktorú pripravila v spolupráci s najväčším maloobchodníkom s obuvou v Európe, spoločnosťou DEICHMANN, dobýva od 1. marca 2017 aj svet obuvi.


Speváčka a textárka piesní Ellie Goulding zaujme nielen pôsobivým hlasom, ale aj vybraným vkusom. Svoj cit pre najnovšie trendy dokazuje v tomto roku širokým výberom kolekcie obuvi pre spoločnosť DEICHMANN. „Pre mňa je obuv výrazom momentálnej nálady. Uvedenie vlastnej kolekcie mi umožňuje vyjadriť môj štýl. Moja kolekcia obsahuje modely na každú príležitosť – naozaj sa neviem rozhodnúť, či nosím radšej podpätky, alebo sandále – stále ich striedam,“ hovorí Ellie Goulding.


Tenisky, etno sandále, podpätky, platformy, espadrilky alebo šľapky na podpätku – celá kolekcia „Ellie Goulding for DEICHMANN“ sa nesie v duchu motta „Kráčaj v štýle hviezd“ („Rock your Look“). Pestré farby, extravagantné tvary, individuálne opracovanie alebo nity v rockovom
duchu pritom prepožičiavajú štýlovým kúskom tú pravú osobitosť. Sprievodnú kampaň realizoval hviezdny fotograf Louie Banks v Londýne, za styling zodpovedala Cher Coulter, ktorá už
spolupracovala s hviezdami, ako je Rosie Huntington-Whitley, Kirsten Dunst alebo Demi Moore. 




Kolekciu „Ellie Goulding for DEICHMANN“ bude možné od 1. marca 2017 dostať vo všetkých predajniach a v internetovom obchode na  www.deichmann.com. 



Autor: Afi.sk
Foto: Deichmann