Chystáte sa na jarnú lyžovačku? Toto si nezabudnite pribaliť



Lyžiarska výstroj, dobrá nálada a správna spoločnosť nie sú všetko, čo si potrebujete zbaliť na jarnú lyžovačku. Poradíme vám, na čo nesmiete zabudnúť. S kozmetikou CD porazíte jarnú únavu sviežimi vôňami, ktoré vás naplnia energiou, aby ste si jarnú dovolenku užili čo najviac.  

Na konci zimy sme vyčerpaní a naše telo potrebuje novú dávku energie, živín a vitamínov. Preto je nielen leto skvelým obdobím na poriadny reset či oddych od každodenných povinností. Či už milujete zimné športy, alebo len túžite popíjať čaj a relaxovať v termálnych bazénoch, nie je nič jednoduchšie, ako vyraziť si niekam s partnerom či priateľmi. Ak na sú cieľom vašej jarnej dovolenky hory, toto si nezabudnite pribaliť.  



Funkčné oblečenie
Teplá vetrovka je základ. Preto zvoľte takú, v ktorej sa v mrazivom počasí a pri pohybe cítite nielen pohodlne, ale ktorá vás ochráni aj pred vetrom a vlhkosťou. Ak takú zatiaľ nemáte, nevešajte hlavu. V sezónnom výpredaji určite zoženiete kvalitnú bundu, navyše aj za výhodnú cenu. Ďalšou nevyhnutnosťou na pobyt v zasnežených končinách sú teplé nepremokavé topánky, zimná čiapka, šál a rukavice. A ak si pribalíte aj vlnené ponožky a termoprádlo, užijete si drsné počasie hôr nielen štýlovo, ale aj pekne v „teplúčku“.



Príručná batožina
Horské počasie je pre pleť záťažou a nízke teploty sťažujú jej udržiavanie v dobrej kondícii. Ak sa chcete vyhnúť dehydratácii pleti, nezabudnite na pravidelnú starostlivosť. Hutnejší mastný hydratačný krém by vo vašej kozmetickej taške nemal chýbať. Či už v mrazivom alebo slnečnom počasí, najviac dostávajú zabrať naše pery, na ktoré je vhodné používať mastný balzam s vyšším UV filtrom. Predídete tak bolestivo popraskaným perám. Hoci sa to na prvý pohľad nemusí zdať, zimné slniečko je zákerné a môže nás škaredo spáliť. Preto do svojho kozmetického balíčka nezabudnite prihodiť aj opaľovací krém, ideálne tiež s vyšším UV filtrom. Energiu do chladného dňa vám dodá jemný vegánsky dezodorant bez alumíniových solí od CD kozmetiky, ktorého príjemná vôňa kvetu pomarančovníka osvieži nielen telo, ale aj myseľ.



Abeceda leňošenia
Aktívny oddych a pobyt na čerstvom a chladnom vzduchu vás príjemne unavia. Večer vám preto nepadne nič lepšie ako schúliť sa pod mäkkú deku pred kozub s horúcim čajom v ruke alebo si zahrať partičku kariet či spoločenských hier s priateľmi alebo rodinou. Ak oddychujete osamote či s partnerom, určite si naplánujte uvoľňujúci wellness alebo romantickú večeru pri sviečkach. A nezabudnite si samozrejme pribaliť aj dobrú knihu či svoj obľúbený magazín. 








Autor: Afi.sk
Foto: CD Kozmetika, pixabay.com