Aké sú trendy v obuvi na jeseň/zimu 2016/2017?





Chceli by ste vedieť aké sú trendy v módnej obuvi na jeseň/zimu 2016/2017? Nemusíte preto snoriť po zahraničných módnych portáloch, stačí, ak nakuknete do jedného z obchodov najrozšírenejšej siete obuvi na Slovensku. Najnovší lookbook rodinnej firmy Deichmann opäť  ponúka originálne, avšak bežne nositeľné trendy. 



Nikdy predtým nebolo také jednoduché kombinovať obuv a kabelky s čímkoľvek čo máte v skrini. Pozrite si to najlepšie z jesenných a zimných outfitov značky, ktorá nesie meno svojich predkov.







Viac o najnovšej kolekcii Deichmann

Aktuálna sezóna jeseň/zima 2016/2017 prináša ležérnosť a čisté línie. Rafinovanosť do hry vnášajú kombinácie materiálov, zaujímavé povrchové úpravy i dekorácie. Do kolekcie sa premietajú aj niektoré trendy z minulej sezóny, napríklad vplyv 70. rokov.





Šnurovacia obuv je absolútne nevyhnutným trendom tejto sezóny. Línia v dandy štýle ponúka jednak klasický variant v lakovanom čiernom prevedení, jednak modely zdobené potlačou s motívmi jesenných kvetov. Na svoje si prídu aj milovníčky vysokých podpätkov. Pri čižmách si môžete vybrať z rôznych výšok, nosia sa vysoké, stredne vysoké alebo členkové. Vzhľad velúrovej kože a sýte jesenné farby, ako je odtieň ťavej srsti, sivá alebo červená, zaručujú, že sa modely čižiem dajú skvele kombinovať s rôznymi štýlmi a farbami oblečenia.




Istý krok vám dodajú biker boots – pevná obuv v motorkárskom štýle. Často ju zdobia šnúrky, zipsy alebo pracky.









Záplava tenisiek pokračuje novými tvarmi a farbami. Popri klasickej bielej obuvi sa predstavujú aj modely s metalickým vzhľadom. 






Autor: Afi.sk
Foto:  Deichmann