Vianoce sú o chvíľu tu, inšpirujte sa darčekovými tipmi


Vianoce sú najkrajším obdobím roka. Stále ešte neviete, čo kúpiť vašim najbližším? Inšpirujte sa darčekovými tipmi od CD kozmetiky a doprajte vašim blízkym krásne Vianoce!

Knihy, pyžamá, ponožky, kozmetické balíčky, darčekové poukážky... Už ste všetky tieto tipy zvážili a stále ešte nemáte to, čo by ste mohli darovať pod vianočný stromček? Advent je už tu, tak neotáľajte a pustite sa do nákupov.


Ak sa vám zdá náročné vybrať darček, ktorý by neurazil, stavte na istotu a pod stromček darujte niečo, čo sa dá zjesť alebo vypiť. Vyberajte kvalitné výrobky. Osvedčenou klasikou je  čokoláda, káva, čaje či cudzokrajné lahôdky alebo aj alkohol. Vytvoriť však môžete aj darčekový box s potravinami  pre vegetariánov, milovníkov talianskej kuchyne...


Kozmetika pre každého
Ak vám už naozaj neostáva veľa času na vymýšľanie vhodného darčeka, siahnite po kozmetike. Dajte si záležať. Ukážte svojej rodine, že ste sa aj pri výbere tohto darčeka aspoň na chvíľu zamysleli a do regálu ste nesiahali len tak poslepiačky. Vyberajte len kvalitnú kozmetiku, ideálne takú, ktorá neuškodí ani jemnej či zrelšej pokožke. Ak sa rozhodnete svojich blízkych obdarovať sprchovacími gélmi alebo dezodorantami od CD kozmetiky, môžete si byť istí, že neobsahujú žiadne kontroverzné látky ako alumíniové soli, minerálne oleje, parabény, silikóny, umelé farbivá ani zbytočné parfumy. Pokožku jemne ošetria, zachovajú jej prirodzené pH a sú vhodné aj pre citlivú pleť. Vyberte pre svojich blízkych len to najlepšie. 







Darček, ktorý zavonia
Voňavé darčeky sú ideálne pre ženy všetkých vekových kategórií. Voňavé sviečky, ručne vyrábané mydlo, parfum, aromalampa s olejčekom, set na domáce spa. Darček, ktorý pomôže uvoľniť myseľ aj telo. 


Inšpirujte sa koníčkami
Je vaša teta vynikajúca kuchárka, bratranec fanúšik zimných športov a dedko domáci kutil? Každá domáca pani určite ocení pomocníkov, ktorí jej uľahčia či urýchlia prácu. Originálne pomôcky na varenie, zázračná handrička na vyleštenie všetkých povrchov, pekná štýlová zástera. 
Pre športových nadšencov je tu špeciálne oblečenie, doplnky výživy, predplatné časopisu. Aj možností ako potešiť domáceho kutila je naozaj veľa. Extra veľký box na náradie, pracovné oblečenie do dielne... 



Vytvorte si útulný domov
Niečo pekné, milé či pohodlné – týmto sa riaďte pri výbere drobností nielen pre ženy, ale aj pre mužov. Mäkučký župan, teplá deka na vysedávanie na gauči, veselé či zaujímavé vankúše, doplnky ako sú svietniky, misa na ovocie, zaujímavá váza, pekný obraz či grafika. Ak by ste mali viac energie na kreatívne spracovanie, vašim najbližší sa určite potešia aj spoločným fotkám. Vyrobiť z nich môžete kalendár alebo ich len tak zarámovať. 



Autor: Afi.sk
Foto: CD kozmetika, pixabay